Waar kunnen we je mee helpen?

Afhankelijk van waar je behoefte ligt kunnen we je op verschillende manieren helpen.

Ik ben op zoek naar:

Diensten:

Lezingen

Je wilt jezelf, je collega’s of deelnemers aan je event prikkelen om op een andere manier naar vraagstukken te kijken en de gedragsbril op te zetten. In een interactieve lezing worden jullie in vogelvlucht meegenomen langs de belangrijkste tips en inzichten bij gedragsbeïnvloeding.

Meer informatie

Dirkje heeft ruime ervaring met spreken op congressen, klantevents, teamdagen, kennisbijeenkomsten, et cetera. Ze staat bekend om haar herkenbare voorbeelden, interactie met het publiek en pragmatisch een toegankelijke insteek. Zoek je een inspirerende spreker voor je event? Denk bijvoorbeeld aan thema’s als:

– Hoe maken mensen beslissingen?
– Hoe overtuig je jouw doelgroep?
– Hoe kun je gedragsinzichten inzetten voor betere communicatie en marketing?
– Hoe ga je om met weerstand?

Do’s & don’ts bij het beïnvloeden van gedrag

We vinden het belangrijk dat de lezing aansluit op het kennisniveau en behoefte van jouw doelgroep. Daarom maken we iedere lezing op maat en stemmen we deze voorafgaand aan de lezing zorgvuldig met je af. Herkenning maakt dat mensen informatie beter in hun geheugen opslaan. Daarom vragen we onze klanten altijd om voorbeelden uit hun eigen organisatie.

Advies over gedragsverandering

Je hebt behoefte aan een sparringspartner of feedback op jouw aanpak. Aan de hand van adviesuren of workshops kunnen we je snel helpen om meer richting te geven aan je project en de kans van slagen van je aanpak te vergroten.

Meer informatie

We kunnen je op verschillende manieren adviseren:

  • Het organiseren van een workshop, waarin we zowel een korte lezing (op maat) over gedragsbeïnvloeding doen, als een interactief deel waarbij we deelnemers uitdagen om innovatieve oplossingen te vinden voor je gedragsvraagstuk.
  • Het uitvoeren van een review, waarbij we je bestaande campagnematerialen of interventie bekijken en concrete tips en adviezen geven om deze effectiever te maken.
  • Begeleiding bij het uitvoeren van een gedragsproject, waarbij we met je meedenken over de stappen die nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.
  • Begeleiding van een gedragsteam, waarbij we in zowel de opstartfase als in een later stadium kunnen bekijken welke rol het gedragsteam wil innemen in de organisatie, welke kennis en middelen daarvoor nodig zijn en hoe je het team zo effectief mogelijk inricht.

De adviezen die je krijgt zijn altijd onderbouwd, concreet en direct toepasbaar. We leggen je niet alleen uit wat kansrijke strategieën zijn, maar ook hoe je deze uitwerkt tot een succesvolle campagne of interventie. Het allerbelangrijkst vinden we dat je begrijpt wat de theorie achter de adviezen is. Zo zorgen we ervoor dat je meer uit de adviezen haalt, doordat je zelf meer kennis hebt over het toepassen van gedragsinzichten in jouw werk.

Opleidingen en trainingen

Je wilt (dat jij en/of je collega’s) zelf leren hoe je gedragsinzichten effectief toepast in je werk. Dirkje van Wavy is docent en mede-oprichter bij de opleiding Gedragsland, een zesdaagse belevingsgerichte opleiding tot gedragsexpert. Bekijk de website van Gedragsland voor meer informatie. Liever een beknopte inspiratiedag voor jouw team? Wavy verzorgt ook invulling van teamdagen. Neem contact op voor meer informatie.

Meer
informatie?

Neem contact met ons op en wij denken met je mee.